InkyCards

Over mij

Hoi,

Mijn naam is Ingrid Nellen. Ik woon samen met mijn vriend en zijn dochter in Veldhoven.

Ik werk als IT’er (Microsoft BI Consultant) bij een groot internationaal detacheringsbedrijf en naast kaarten maken ga ik ook nog graag wekelijks naar de schietsportvereniging en houd ik geregeld een spelletjesmiddag met vrienden waar we ons vermaken met bordspellen.

Ik ben al ongeveer 20 jaar creatief bezig met kaarten maken. In eerste instantie maakte ik alleen kerstkaarten maar daar kwamen later ook de verjaardagskaarten, geboortekaarten en andere kaarten bij.
Voorheen gebruikte ik daarvoor allerlei producten van verschillende fabrikanten. Ik merkte dat ik het soms lastig vond om de juiste inkt te vinden bij mijn bedrukte papier. Of ik kon geen goede kleur kaartbasis vinden. Toen ik Stampin’ Up! ontdekte in 2016 was ik meteen verkocht! Alle producten van Stampin’ Up! coordineren prachtig met elkaar. Niet alleen de kleuren van de inkt, bedrukt papier (Designer Series Paper of ook wel DSP genoemd), kaartkarton maar zelfs het lint en de bling passen bij elkaar. Ook stempels worden vaak met stansen of ponsen uitgegeven waardoor je heel gemakkelijk de meest fantastische kaarten kunt maken.

Sinds 2020 ben ik een demonstratrice bij Stampin’ Up! en werk ik alleen nog maar met Stampin’ Up! producten. Alle materialen van Stampin’ Up! zijn bij mij te bestellen. Wil je eerst meer weten? Neem dan gerust contact met me op!

De naam van deze site is trouwens gebaseerd op mijn voornaam. Op de lagere school werd ik veel Inky genoemd (naar Inky de Inktvis, een cartoonserie die toen op TV was). En als er veel inkt ergens op zit, dan heet dat in het engels : Inky.

error: Beste lezer, mijn blog is beveiligd tegen kopieren. Als je iets wilt gebruiken, neem dan contact met me op.