InkyCards

Over Stampin’ Up!

Stampin’ Up! is gespecialiseerd in producten voor handgemaakte papiercreaties. Maar het gaat hen om nog veel meer: zij willen een verschil maken in het leven van anderen.

OLO_FTR_STORY_PRD_0521

Stampin’ Up! werd in 1988 door twee zussen opgericht en biedt al ruim dertig jaar kwaliteitsproducten voor handgemaakte papiercreaties en carrièrekansen in de directe verkoop. Medeoprichtster Shelli Gardner benoemde in 2016 haar dochter Sara Douglass tot CEO. Sara drukt haar persoonlijke stempel op Stampin’ Up! door haar streven naar verbetering en verlangen om anderen te helpen, maar ook door haar unieke perspectief op de onderneming. Per slot van rekening is ze met Stampin’ Up! opgegroeid en kan ze nu op haar beurt het bedrijf doen groeien! Shelli is nog steeds actief als voorzitter van de Raad van bestuur. Haar warmte en invloed blijven voelbaar in het hele bedrijf en binnen onze gemeenschap.

Shelli en Sara delen de overtuiging dat het bedrijf ver boven henzelf uitstijgt: duizenden demonstrators, klanten en medewerkers werken intensief samen in een diverse gemeenschap. Zij spreken graag van de “Stampin’ Up!-familie”.

Stampin’ Up! is vandaag vertegenwoordigd in de Verenigde Staten, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, en Nederland.

Ben je op zoek naar kwaliteitsproducten voor je eigen papiercreaties, naar een inspirerende bezigheid naast je alledaagse activiteiten, naar nieuwe vriendschappen en een behulpzame gemeenschap, naar een mogelijkheid om wat bij te verdienen of naar een combinatie van al het voorgaande? Bij Stampin’ Up! vind je wat je zoekt en geef je daar zelf vorm aan. Wij heten je van harte welkom!

ONZE LIJFSPREUK:
Houden van wat we doen en delen waar we van houden,
om anderen te helpen genieten van creativiteit en zo tot waardevolle resultaten te komen …
Hierin maken wij het verschil!

Of je nou zelfgemaakte kaarten, scrapbookbladen, interieurdecoratie, papierkunst of andere projecten creëert: met onze stempels, inkt en papierproducten kun je bijzondere momenten weergeven, bewaren en (her)beleven. Wij ontwikkelen onze kwaliteitsproducten volgens een uniek systeem van bij elkaar passende kleuren, vormen en designs. Creatievelingen van alle niveaus kunnen ermee aan de slag. Wij zijn dol op onze producten en we vinden het vooral geweldig om te zien wat jij ermee creëert! Ons merk staat niet alleen voor het maken van mooie dingen, maar ook voor de banden die creativiteit kan scheppen. Wat ons drijft, zijn de relaties die je aangaat en versterkt door jouw handgemaakte kaarten met persoonlijke woorden erop. Bovendien vinden we het fantastisch als je je creatieve projecten met andere papierfans uitwisselt en daardoor inspiratie krijgt, aangemoedigd wordt en voldoening voelt.

Stampin’ Up! is een internationale gemeenschap van onafhankelijke demonstrators en klanten die hun passie voor papiercreaties delen. Ze bieden elkaar steun bij hun creatieve activiteiten én in het dagelijks leven! Veel creatievelingen kiezen voor ons uit enthousiasme voor de producten en blijven ook voor de contacten en vriendschappen. Als Stampin’ Up!-demonstrator profiteer je van allerlei voordelen en kun je wat bijverdienen door creatieve producten te verkopen die mensen verbinden.

error: Beste lezer, mijn blog is beveiligd tegen kopieren. Als je iets wilt gebruiken, neem dan contact met me op.