InkyCards

Team Inky

Doe je een grote bestelling dan is het een goed idee om eens na te denken om in te stappen als demonstrator bij Stampin’ Up!. Want bij een besteding van 129 euro kun je producten uitkiezen ter waarde van 175 euro. Wat je dan koopt noemen we een starterspakket. Dit pakket mag je dus zelf samenstellen, maar ik kan je er ook bij helpen als je dat wilt. Je betaalt geen verzendkosten voor je starterspakket en je krijgt er ook nog een gratis zakelijk pakket bij met catalogussen en bestelformulieren.

Voordelen:

  • Je krijgt dit kwartaal plus het aankomende kwartaal 20% korting op alles wat je bij Stampin’ Up! bestelt
  • Je krijgt toegang tot een site vol creatieve informatie (technieken, marketing tools, informatie over komende akties en evenementen)
  • Je krijgt een nieuwe catalogus een maand voor de release datum te zien en je kunt gebruik maken van de preorder zodat jij de producten als eerste in huis hebt
  • Je wordt onderdeel van Team Inky en ik ben vrijwel altijd beschikbaar voor je vragen

Nadelen:

Er zijn geen nadelen! Je hoeft geen workshops te geven, je hoeft geen weblog te maken zoals ik dat heb gedaan. Als jij demonstrator wilt zijn alleen voor de korting is dat helemaal prima! Maar om demonstrator te blijven moet je wel een bepaald verkoopminimum halen (ongeveer 372 euro per kwartaal). Lukt dat niet of wil je dat niet dan stopt je demonstrator-schap automatisch. Je hoeft dus niet zelf op te zeggen en er zitten geen kosten aan. Wil je daarna opnieuw gebruik maken van een leuke instap-actie dan kan je je gewoon weer aanmelden met een nieuw starterspakket.

Heb je dus een bestelling van 129 euro of meer, stap dan deze maand nog in bij Team Inky.


In mei 2024 is er weer een leuke instapactie :

Meld je aan als nieuw lid in Team Inky en je krijgt de nieuwe In Color producten GRATIS!

  • 5 inktpads
  • 5 pakken A4 kaartkarton
  • 1 pak designpapier met de 5 nieuwe kleuren
  • 5 Stampin’ Write markers

En dat is dus naast je zelfgekozen producten ter waarde van 175 euro en een pakket businessmaterialen (inclusief 8 nieuwe catalogussen) voor de totaalprijs van maar 129 euro !

Lees het ook na op deze flyer.

error: Beste lezer, mijn blog is beveiligd tegen kopieren. Als je iets wilt gebruiken, neem dan contact met me op.