Welkom op de derde editie van de Stampin’ Hop! bloghop. Deze maand is het thema Lente. En bij lente denk ik aan aardbeien!

Een bloghop is een samenwerking van meerdere blogs waarbij je via een gedeelde lijst van links onderaan deze post van de ene blog naar de andere kunt springen. De Stampin’ Hop! bloghop komt elke 3e vrijdag van de maand om 14:00 uur online en deze maand is het thema dus Lente.

De lente.. het seizoen waarop er weer kleur komt in de natuur met fris groen in de hoofdrol. Ik heb dat vertaald naar een Granny Apple Green kaartbasis. Daarop zit een paneel van het Pattern Party DSP. De kleuren zijn nog wat zacht en niet zo vol als je in de zomer vaak ziet in bloemkleuren. Daaroverheen zit een paneeltje Pale Papaya. Deze heb ik bewerkt met de Stripes & Splatters embossingfolder. De spetters symboliseren de lente buitjes.

Tot slot heb ik een label gestanst met de Tailor Made Tags dies. Het gaatje is versterkt met een uitgestanst stukje Flirty Flamingo. De tag heb ik bestempeld met Granny Apple Green inkt met de stempels uit de Sweet Strawberry stempelset. Achter de aardbeien zit een cirkel van Granny Apple Green (uitgestanst met een van de cirkelstansen uit Beautiful Shapes Dies). Daarna stempelde ik de aardbeien met Granny Apple Green, Poppy Parade en Merry Merlot inkt. Ik stanste ze uit met de Strawberry Builder Punch. Door de tag zit een stukje Frayed Ribbon wat ik doormidden geknipt heb. En het lint heb ik vastgestrikt met een stukje zwart wit bakerstwine.

En daarmee was mijn kaartje af. Wil je meer lente-kaartjes zien? Hop dan verder in deze bloghop via het lijstje linkjes hieronder:

1. Ingrid Nellen – InkyCards.nl
2. Marlieke – Stampin’ Adventures
3. Ingrid Heijnen – www.korucreativitijd.nl
4. Stampintime met Relinde
5. Karin’s Papercraft – Karin de Laat
6. Leonie François – www.prulleke.nl
7. Marieke Bart – De Stempelcoach

Powered by… Mister Linky’s Magical Widgets.