Nog een paar nachtjes slapen en het is alweer nieuwjaar. Hoog tijd voor een nieuwjaarskaartje!

Niet iedereen viert Kerst, maar ze vieren wel allemaal nieuwjaar. Dus wil je toch iemand met een kaartje verrassen die geen Kerst viert, dan stuur je ze toch een nieuwjaarskaartje?

Ik wilde een vrij eenvoudige kaart maken. Maar door gebruik te maken van zilver embossingpoeder en zilveren Wink of Stella is het toch een sprankelend kaartje geworden!

De kaart begon deze keer bij de spreuk uit Onvergetelijk Feestelijk: Proost op het leven, op elkaar en op een nieuw jaar!

Bij proost op het leven denk ik aan een fles drank. Dus ik besloot een stukje Evening evergreen kaartkarton te bestempelen met een stempel uit Bottled Happiness en daarna uit te ponsen met de coordinerende Vintage Bottle Punch. Voor het glimmende effect heb ik er met zilveren Wink of Stella overheen gestreken. In het echt is het nu een fles vol glitters!

De tekst besloot ik rechtstreeks op mijn Night of Navy kaartbasis te stempelen met Versamark en daarna met zilveren embossingpoeder en mijn heattool te embossen.

Ook leek het me leuk als er uit de fles allemaal sneeuwvlokken zouden spuiten dus ik heb met wat Post-It tape een deel van mijn kaartbasis afgeschermd en daarna met de stempel uit Christmas Lights en Versamark het open deel bestempeld. Ook daar ging mijn zilveren embossingpoeder over wat ik verhit heb.

En zo was mijn kaartje al klaar!