Mijn petekindje Elin is afgelopen week 10 jaar oud geworden en dus stuurde ik haar dit kaartje.

Het idee van de kaart kwam van een britse Stampin’ Up! Demonstratrice genaamd Maureen Roots. Zij maakte in 2017 al een kaart met ijsjes erop. Ik heb de layout van de kaart grotendeels overgenomen maar met andere producten.

De kaartbasis is gemaakt met Polished Pink kaartkarton. Daarop zit een mat van Basic White kaartkarton.

De stroken papier zijn in de kleuren Polished Pink, Pale Papaya en Pumpkin Pie. Deze heb ik met de Painted Texture embossing folder structuur gegeven.

De ijsjes heb ik met de kleuren Pumpkin Pie, Polished Pink, Granny Apple Green , Pale Papaya en Cinnamon Cider gestempeld op Basic White kaartkarton. De ijsjes komen uit de Sweet Ice Cream stempelset. Ik heb ze uitgeknipt en op een cirkel van Basic White geplakt die ik had uitgestanst met de Layering Circles Dies. Achter de witte cirkel zit ook nog een Pale Papaye geschubde cirkel die ik met dezelfde stansen heb uitgestanst.

Omdat ik niet heel veel wit over had en de teksten uit Sweet Ice Cream vrij groot zijn heb ik even in mijn andere stempelsets gekeken of daar een kleinere stempel te vinden was. Ik vond een perfecte tekst in de Sweet Strawberry stempelset. Ik kon de tekst natuurlijk in 1 kleur stempelen maar ik heb de verschillende regels van de stempels gekleurd met mijn Stampin’Write markers. Dat zijn stiften met inkt op waterbasis en ze zijn heel handig om stempels in te kleuren. Je ademt even over je stempel om de inkt weer wat vochtig te krijgen en zo kun je dus meerdere kleuren in 1 stempelafdruk maken.

Om de kaart nog wat bling te geven heb ik de 2021-2023 In Color Jewels gebruikt. En daarmee was dit vrolijke zomerse kaartje af.