InkyCards

Gastvrouw code

Wat is een gastvrouw code?
Een gastvrouw code (ook wel host code genoemd) is een code die je kunt invullen bij je bestelling bij Stampin’ Up! Daarmee wordt jouw bestelling bij mijn verzamelbestelling gevoegd zodat ik de producten voor je kan bestellen en versturen.

Waarom zou ik zo’n code invullen?
Ik vind het fijn als je bij mij je online Stampin’ Up! bestelling plaatst. Als waardering voor het bestellen via mijn webshop stuur ik je een gratis bedankje als je de gastvrouw code gebruikt.
Dit bedankje krijg je bij een online bestelling tussen de € 25,- en € 200,- (excl. verzendkosten) en als je de gastvrouw code gebruikt.

Is jouw bestelling boven de €200,- dan heb je recht op Stampin’ Rewards en gebruik je de gastvrouw code niet. Je kunt dan gratis producten uitzoeken ter waarde van 10% van je bestelde bedrag. In dat geval is het handiger om me een berichtje te sturen via het contact formulier zodat ik de bestelling voor je kan verzorgen.

Waar vind ik die gastvrouwcode?
Ongeveer iedere 3 weken maak ik een nieuwe gastvrouw code aan en plaats ik hem op mijn website. Deze code is geldig tot de datum die ik bij de hostcode heb gezet. Op die datum sluit ik de gastvrouw code en plaats ik een verzamelorder van datgene er door iedereen is besteld op de hostcode.
Je bestelling wordt inclusief het gratis bedankje rond de 2e week van de volgende maand per post bezorgd door UPS tegen het standaard tarief van € 5,95. Maar je kunt het ook gratis bij me op komen halen (inclusief het gratis bedankje).

Hoe vul ik de gastvrouwcode in?
Als je klaar bent met je bestelling op stampinup.nl ga je naar je winkelmandje. Die ziet er bijvoorbeeld zo uit:

Rechtsboven, vlak boven het besteloverzicht, zie je de tekst “GASTVROUWCODE TOEVOEGEN”. Het kan zijn dat het “Je winkelt bij” gedeelte er iets anders uitziet. Dat is niet zo erg. Klik op de link “GASTVROUWCODE TOEVOEGEN”.
Er verschijnt nu een invulvakje waarin je de gastvrouwcode kunt invullen. Vergeet daarna niet op “TOEPASSEN” te klikken.

Vind je dit allemaal te lastig of wil je niet wachten op mijn verzamelorder, stuur me dan een berichtje via het contact formulier met daarin je bestelling. Ik zal de artikelen dan zelf toevoegen aan de verzamelorder of rechtstreeks bij je laten bezorgen.

error: Beste lezer, mijn blog is beveiligd tegen kopieren. Als je iets wilt gebruiken, neem dan contact met me op.