Tijdens de Team Prulleke Catalogue Launch Party in mei van dit jaar heb ik een presentatie gehouden van verschillende kerst-stempelsets uit de jaarcatalogus.

Als Make and Take heb ik die dag uitgelegd hoe je deze kleine doosjes maakt. In het Make and Take pakket zat een velletje van het nieuwe DSP wat hoort bij de Tidings and Trimming Suite met wat sterren die ik uitgestanst had met de Christmas Trimmings Dies en een stukje van het Evening Evergreen Chevron Weave Ribbon. Maar in mijn voorbeelden kon je zien dat degene die geen Make and Take pakket hadden besteld ook mee konden doen.

In een doosje past een mini-reepje (leuk als schoenkadootje) of wat pepermuntjes (zet het doosje op je kersttafel als tafelsetting). Maar met wat watjes erin kan het ook een mooi doosje zijn om een sierraad in te verpakken. Het doosje is ongeveer 3.5 x 5 cm en 2.5 cm hoog.

De instructies om het doosje te maken kun je in mijn winkel vinden. Deze is daar gratis te downloaden.

TIP! Het DSP wat hoort bij de Tidings and Trimmings Suite is deze maand in de aanbieding en kost alleen in juli 2021 maar EUR 11.90 in plaats van EUR 14.00. Dat is een korting van 15%!