Vandaag is de eerste dag dat je kunt bestellen uit de nieuwe najaarscatalogus EN het is Sale-a-Bration! Wat een feest!

In de najaarscatalogus staan natuurlijk veel producten voor je kerst- en nieuwjaarskaarten. Maar er is veel meer! Want er zijn ook genoeg stempelsets waar je hele leuke verjaardagskaarten mee kunt maken:

Ook zijn er verschillende sets voor Halloween en Thanksgiving. Dat vieren we hier in Nederland misschien nog niet maar je zou de stempels ook anders kunnen gebruiken. De heks van pagina 52 wordt dan een verjaardagskaart voor een 50-jarige vriendin die daar wel de grap van inziet … of de kat in de doos op pagina 53 wordt een leuke verhuiskaart. En er zijn allerlei sets om mooie herfst kaarten te maken.

En wat vandaag nog een heel stuk leuker maakt: Vandaag begint ook nog eens Sale-a-Bration. In deze periode die tot 30 september duurt kun je gratis producten uit een speciale folder uitzoeken bij een besteding van 60 euro of meer. En dat hoeft niet alleen uit de najaarscatalogus te zijn. Ook alle artikelen uit de gewone jaarcatalogus tellen mee.

Je kunt de najaarscatalogus en de Sale-a-Bration folder downloaden op mijn Catalogus Download pagina. Wil je liever een papieren versie van beide in huis, ga dan naar de Catalogus aanvraag pagina. Heb je al eerder bij me besteld, dan stuur ik hem gratis naar je op. Ben je nieuw, dan vraag ik 5 euro voor de verzendkosten. Maar ik doe er ook meteen een waardebon van 5 euro bij die je kunt besteden bij je aankopen uit de catalogi.