De najaarscatalogus richt zich op de feestdagen in het najaar. Maar dat wil niet zeggen dat je er alleen kerstkaarten mee kan maken!

Deze kaart is een mengeling van producten uit de jaar- en najaarscatalogus.

De kaartbasis is gemaakt met Smoky Slate Kaartkarton. Daarop ligt een mat van Crushed Curry kaartkarton en daarop weer een mat van Garden Green kaartkarton. Uit deze laatste heb ik eerst met de smalle stans uit de Christmas Cheer Dies twee stroken stipjes uitgestanst. Vervolgens heb ik achter smalle strookjes Smoky Slate, Basic White, Crushed Curry en Evening Evergreen kaartkarton wat adhesive sheet geplakt en daarna ook daar de stipjes uitgestanst.

De Birthday tekst heb ik met Evening Evergreen gestempeld. Het is een stempel uit de Biggest Wish stempelset. Daarna heb ik de Garden green mat opgeplakt en heb ik de kleine gekleurde stipjes in de ‘gaatjes’ gelegd. Deze techniek heet trouwens Paper Piecing. Het is over het algemeen een heel gedoe maar geeft wel een leuk effect!

Uit de Christmas Cheer dies pakte ik ook nog de twee stansen die het woord Happy vormen en deze heb ik met Evening Evergreen en Crushed Curry kaartkarton uitgestanst. Ik heb de woorden op elkaar geplakt en daarna met dimensionals op de kaart geplakt.

Tot slot heb ik met de Daisy Pons twee bloemen geponst uit Basic White kaartkarton. Het gele rondje heb ik met een klein cirkelponsje (niet van Stampin’ Up!) uitgeponst. Je zou ook een klein muntje op Crushed Curry kaartkarton kunnen leggen en omtrekken met een potlood en vervolgens uitknippen. Door de witte blaadjes een beetje naar beneden te krullen langs een vouwbeentje krijgt de bloem een wat natuurlijkere uitstraling.

Al met al vind ik het een vrolijk verjaardagskaartje geworden. En het is het bewijs dat je met de Christmas Cheer dies echt niet alleen kerstkaarten hoeft te maken!