Als ik op zoek ben naar inspiratie dan kijk ik ook vaak even bij Global Design Project.

Dit keer hadden ze een kleurenchallenge. Een kaart met de kleuren Night of Navy, Coastal Cabana en Polished Pink.

Ik keek door mijn rijtje stempels en besloot stempels te pakken die ik nog niet veel gebruikt heb : Pluk de dag en Watercolor Shapes. Ik had op Pinterest een leuke kaart gezien van Chris Slogar waarbij een stempel uit de Watercolor Shapes herhaald werd als een strook over een kaart. Ideaal om te gebruiken voor een kleurenchallenge!

Met Kylie Bertucci’s Card Templates keek ik welke verhouding van kaartbasis, mat en voorkant ik wilde hebben : Gorgeous Grape, Melon mambo en Flirty Flamingo zouden de formaten worden. Dus ging ik aan de slag.

De kaartbasis is van Polished Pink en is een half A4’tje gerild door nog eens de helft. De mat is van Coastal Cabana en de voorkant is een stuk Basic White kaartkarton. Deze sneed ik beide volgens de Card Templates.

Daarna kon ik gaan stempelen: Het kleinste vierkantje uit de watercolor shapes stempelde ik in Polished Pink en Coastal Cabana. De kleinste bloem uit Pluk de Dag stempelde ik daarna met Night of Navy. Tot slot moest er nog een spreuk op. Ik koos voor de Biggest Wish stempelset en stempelde Hello en Friend in Polished Pink en Night of Navy.
Wat 2021-2023 In Color Jewels maken de kaart af.

Dit kaartje is een typische “Simple Stamping” kaart : je hebt alleen papier, inkt en stempels nodig. Maar een kaart hoeft niet altijd moeilijk te zijn!