Iedereen die tussen 2 juli en 3 augustus een bestelling bij me plaatst krijgt dit kaartje.

De basis is een stuk Basic White met daarop een mat van Pale Papaya.

De achtergrond van de kaart is gemaakt door een stuk Basic White te embossen met de Painted Texture embossing folder. Daarna heb ik met mijn Pale Papaya stempelkussen lichtjes over de kaart gewreven. De hoge delen van het embossen krijgen daardoor wat inkt terwijl de lagere delen wit blijven. Hierdoor wordt de embossingfolder nog duidelijker.

Daaroverheen zit een strookje Pale Papaya en een iets smaller strookje Basic White waar ik de blaadjes uit de Sweet Strawberry set op gestempeld heb. De tekst komt uit diezelfde stempelset en is gestempeld op een smal strookje Pale Papaya. De uiteinden van mijn strookje heb ik met de Treasured Tags Pick-a-Punch bewerkt.

Wil jij ook zo’n kaartje ontvangen? Plaats dan voor 3 augustus 2021 een bestelling bij me. Je kunt dit doen door via het contactformulier een berichtje achter te laten. Je kunt ook direct een mailtje sturen naar Ingrid@InkyCards.nl. Daar kun je ook naar mailen als je andere vragen hebt.