Afgelopen woensdag gaf Leonie haar wekelijkse Facebook Live en daar maakten we deze mystery card.

Bij een mystery card krijgen we de dagen ervoor 5 hints met spulletjes die we klaar moeten leggen. Op woensdag maakt ze dan een kaart die je met haar mee kunt knutselen.

Dit keer was de kaart een fun fold waarbij we een half stuk A4 kaartkarton gebruikten. Alleen deze keer moest het vel diagonaal doorgesneden worden. Ik gebruikte Pear Pizzazz kaartkarton.

Vervolgens plakten we aan de binnenkant van de kaart een stuk Basic White kaartkarton. Afhankelijk van de hoogte van de tekst op de stempel die we in het midden gingen stempelen moest er nog een strook uit het midden van de voorkant gesneden worden.

De stempel die ik gebruikte komt uit Fantastische Feestdagen en past binnen een strook van 1 centimeter. Dus aan beide kanten van de voorkant sneed ik 0.5 centimeter weg. Daarna heb ik de kaart dichtgevouwen en in de ‘opening’ stempelde ik met Mossy Meadow inkt de tekst drie keer.

Daarna was het puzzelen om de extra driehoeken op de kaart te krijgen. Ik gebruikte hiervoor Real Red kaartkarton en DSP van Heartwarming Hugs.

Om de kaart af te maken stempelde ik met Mossy Meadow inkt een deel van een andere spreuk uit Fantastische Feestdagen en ponste deze met de Tailored Tag Punch. Met de Pine Tree Punch ponste ik 3 kerstbomen uit Mossy Meadow kaartkarton. Ik plakte deze onderdelen met lijm/dimensionals op de kaart en een heleboel rode klassieke strass-steentjes maakte de kaart af.

Ik vind het een erg leuk ontwerp en deze ga ik vast nog een keertje maken! Al is het maar omdat ik nog een andere kant heb van mijn Pear Pizzazz kaartkarton waar ik nog zo’n kaart mee kan maken.