De nieuwe bundle focus voor de komende maand is Evergreen Elegance.

Dit prachtige productpakket heeft met zijn feestelijke en vriendelijke boodschappen, elegante groenblijvende bomen, zachte sneeuw en glinsterende sterren alles in huis voor elk seizoen.
Hoewel het ideaal voor kerstcreaties is, kun je nog veel meer met het pakket!

Dit kun je er ook mee maken:


• Schattige projecten met een avonturenthema! Stempel een zomerse sterrenhemel, een sprankelend dennenbos of een klein bergmeer midden in de natuur. Geef het productpakket zelf een zomerse invulling!


• Mannelijke kaarten voor bijvoorbeeld je vader, broer of echtgenoot! De groene en neutrale dennenbomen zijn ideaal voor projecten voor mannen, zeker voor natuurliefhebbers.


• Speciale scrapbookpagina’s! Maak creaties als aandenken aan mooie ervaringen. Met het Evergreen Elegance-productpakket zorg je dat al die gedenkwaardige momenten je voor altijd bijblijven, of dat nou een magische kerst of een fantastische kampeervakantie is.


Je ziet: het Evergreen Elegance-productpakket biedt eindeloos veel mogelijkheden! Wil je ook een stukje groene elegantie aan je papierprojecten toevoegen? Laat het me dan weten. Ik help je graag met je bestelling!