Een jaar geleden zag ik de Oostenrijkse demonstratrice Karin Hobelsberger een prachtig doosje maken: de Impossible Box.

Zo op het eerste gezicht denk je dat het een doosje met een dekseltje is, maar het dekseltje zit vast aan de onderkant van het doosje en de bovenkant van het dekseltje draait open als je het dekseltje omhoog trekt.

Ik gebruikte voor mijn doosje het Beautifully Penned DSP uit de Sale-a-Bration wat ik inkleurde met de Stampin’ Write markers in de kleuren Flirty Flamingo, Daffodil Delight en Old Olive. Daaronder zit bij mij Flirty Flamingo Kaartkarton. En om mijn doosje af te maken koos ik voor een heel klein stempeltje uit Sweet Strawberry wat ik met Old Olive inkt op Daffodil Delight kaartkarton stempelde. Dit ponste ik uit met een 1″ cirkelpons (niet Stampin’ Up!) en plakte ik rechtstreeks op het doosje.

Het doosje ziet er best ingewikkeld uit maar het is eigenlijk heel makkelijk te maken. Karin – of Stempelpünktchen zoals ze zich noemt – kan waarschijnlijk zelf het beste uitleggen hoe je zo’n doosje maakt. Het is in het duits, maar het is niet moeilijk om te volgen.

Daar krijg je toch zin van om het doosje te maken!