Ik had gisteren een hele leuke knutselmiddag/workshop met mijn nichtje Doris en haar dochter Elin.

Ik denk dat dit onze gezamenlijke vierde knutselmiddag was en het is te zien dat ze steeds meer ervaring krijgen. Ze hebben zelf geen/amper kaartmaak spulletjes in huis maar ze vinden het wel leuk als ik samen kom knutselen. Ik had 6 kaartjes voorbereid en daarvoor alle spullen meegenomen.

Op de foto rechts zie je de ravage halverwege de middag. Terwijl ik mijn kaartjes stapje voor stapje uitlegde gingen Doris en Elin enthousiast aan de gang. En aan het einde van de middag hadden ze dus elk 6 kaartjes gemaakt. Na het eten ( dat is het voordeel als ik bij mijn nichtje kom knutselen, dan mag ik ook altijd mee eten) hebben we nog wat ge-experimenteerd met de alcohol techniek en dat zijn die gekleurde (maar opgekrulde) vellum-kaartjes op de voorgrond van de foto boven. Daar gaan ze zelf nog mee aan de slag om er kaartjes voor bij een bloemetje of kadootje van te maken.


Dit keer hebben we verjaardagskaartjes gemaakt, maar over anderhalve maand ga ik weer naar ze toe en maak ik kerstkaartjes. Wil jij nu ook zo’n middagje knutselen met mij? Neem dan contact met me op!