Iedereen die tussen 3 augustus en 1 september een bestelling bij me plaatst krijgt deze kaart.

De kaartbasis is dit keer Extra stevig Very Vanilla kaartkarton. Daarop zit een mat van Old Olive kaartkarton.

De laag daarop is een basis van Poppy Parade kaartkarton, een stuk Very Vanilla kaartkarton wat bewerkt is met de Greenery Embossing folder en een uitgestanste driehoek van de Stitched Triangles Dies in de kleur Old Olive. Op de driehoek is in zwarte inkt een tekst gestempeld uit de stempelset Bedanken in Stijl.

Tot slot is er een Poppy Parade cirkel (uitgestanst met de Layering Circles dies met daarop eerst gestempeld met zwarte inkt een klaproos uit de Painted Poppies stempelset. Daarna heb ik diezelfde stempel nog een keer gestempeld op Poppy Parade kaartkarton en met een stans uit de Painted Label dies uitgestanst en daarn de bloemblaadjes los van elkaar geknipt. Deze bloem heb ik alleen in het midden vastgeplakt op de cirkel zodat de bloemblaadjes wat omhoog kunnen staan.

Om de rode cirkel wat meer te geven heb ik er met een zwarte pen stikstreepjes langs getekend.

Deze kaart is voor jou als je bij mij een bestelling plaatst in augustus!