De pinguins van de najaarscatalogus zijn ontzettend populair. Je kunt er namelijk ook leuke verjaardagskaarten mee maken.

En wat nog fijner is : het is nu ook Sale-a-Bration en dat betekent dat je dus het schattige Penguin Playmates designpapier gratis kunt krijgen bij een bestelling van 60 euro of meer. En daarmee kun je dit leuke kaartje maken.

De basis van mijn kaart is een stuk Extra Stevig Basic White kaartkarton. Daarop zit een stuk Just Jade kaartkarton. Daaroverheen heb ik strips van 2 centimeter breed uit het Penguin Playmates designpapier wat speels over elkaar heen geplakt.

De pinguin heb ik gestempeld met Memento zwarte inkt op een restje Basic White kaartkarton. Met diezelfde inkt stempelde ik alvast het stokje waaraan de ballon zit. De neus en poten heb ik in Pale Papaya inkt ook meteen op de kaart gestempeld. De tekst heb ik met Just Jade gestempeld. Het mutsje en het sjaaltje heb ik met Fresh Freesia gestempeld. Het mutsje kon meteen op de pinguin, maar het sjaaltje heb ik op een ander restje Basic White gestempeld en daarna uitgeknipt. Het kaartkarton heb ik daarna uitgestanst met een stans uit de Rectangle Stitched Dies.

Met Fresh Freesia, Misty Moonlight en Just Jade heb ik ook de kadootjes op een restje Basic White gestempeld en uitgeknipt en met mini glue dots op het rechthoekje geplakt.

Tot slot heb ik de ballon in Misty Moonlight op Basic White gestempeld. Ik heb nog een oude retired pons (Balloon Builder Punch) waarmee ik de ballon kon uitponsen, maar als je deze pons niet hebt, dan kun je de ballon natuurlijk ook gewoon uitknippen. De ballon heb ik met wat mini dimensionals op de hoek van het rechthoekje geplakt.

Daarna kon ik nog wat gewone dimensionals op de achterkant doen en heb ik het rechthoekje op de kaart geplakt. Wat klassieke strass-steentjes maken de kaart af.

Super schattig toch?