Mijn bedankkaartje voor deze maand heb ik geCASEd van Janneke Dijkstra-De Jong.

CASE staat voor Copy and Share Everything wat betekent dat je een kaart als uitgangspunt neemt voor je eigen kaart. Toen ik het kaartje van Janneke zag wist ik dat ik deze een keertje na wilde maken. De eenvoud van een strookje DSP op de kaart met daar weer een label op … geweldig!

Ik had alleen niet precies dezelfde producten als die Janneke gebruikte voor haar kaart en ik wilde ook de kaartbasis anders van kleur hebben.

Mijn kaartbasis is gemaakt van Flirty Flamingo kaartkarton. Hierop heb ik een stuk Basic White kaartkarton geplakt wat 5 mm smaller en lager is dan de voorkant van mijn kaartbasis. Op die manier zie je de kaartbasis overal nog 2-3 mm langs de witte kaart.

Daarbovenop plakte ik een strook DSP uit het Party Pattern DSP die zo breed is als de kaartbasis. De Tailor Made Tags die Janneke gebruikte heb ik niet, maar ik heb wel een iets grotere tag uit de Stockings stansen. Dus deze gebruikte ik om een tag uit te stansen uit Basic White kaartkarton. Met een gaatjespons (niet Stampin’ Up!) maakte ik een gaatje en ik deed er wat Open geweven Lint in de kleur Pale Papaya doorheen.

Op de tag stempelde ik met Memento zwarte inkt de tekst uit Flowers of Friendship. Uit diezelfde stempelset stempelde ik op wat restjes Basic White kaartkarton nog 3 grote en 3 kleine bloemen en 4 grotere blaadjes.

Deze kleurde ik in met de Stampin’ Blends markers in de kleuren Petal Pink en Granny Apple Green. Ook gebruikte ik Stampin’ Write markers in de kleuren Flirty Flamingo en Crushed Curry. Ik heb de Flirty Flamingo Stampin’ Blends nog niet en er zijn geen blends in de kleur Crushed Curry. Daarna ponste ik de bloemen en blaadjes uit met de Flowers and Leaves pons.

De tag plakte ik met dimensionals op de kaart en daarna heb ik de bloemen en blaadjes met mini-glue-dots op de tag geplakt.

Tot slot heb ik nog wat Glansrijke steentjes op de kaart geplakt voor de nodige bling en om het grote witte vlak van de tag te doorbreken.

Wil jij deze kaart hebben? Plaats dan in september een bestelling bij mij. Als je dat al gedaan hebt: heel erg leuk, je kaartje ligt al klaar! Heb je dat nog niet gedaan, dan heb je nog een paar dagen de tijd!