Wil je wat bestellen (een goed idee want met mijn verjaardagsmaand en Sale-a-Bration krijg je veel gratis) kijk dan ook in de Koopjeshoek.

Het artikel wat ik deze maand onder de aandacht wil brengen is de Tag Buffet Projectset. Leg jij kadootjes onder de kerstboom of geef je graag een kadootje in die periode, dan is dit de set die je nodig hebt. Je kunt maar liefst 30 labels maken (5 van elk van de 6 designs). De labels zijn 8.3 cm bij 10.8 cm groot.

Bij de set zit helaas geen stempel of inkt maar er zijn wel tekst-labeltjes. Dus gebruik gewoon een andere stempelset met je eigen inkt of schrijf je tekst op de tekstlabeltjes. De kleuren in de set zijn Garden Green, Pool Party, Real Red en Shaded Spruce. Allemaal nog actuele kleuren waarvoor inkt, kaartkarton en DSP te bestellen is. Heb je dus nog een label over, dan plak je hem gewoon op een kaart voor een supersnelle kerstkaart.

En het allerleukste : de set is afgeprijst van EUR 36 naar EUR 14.40. Een koopje!

Wil je deze nog bestellen, klik dan op het plaatje hieronder en je wordt naar mijn winkel gebracht. Vergeet niet de hostess code in te vullen! Dan hoef je geen verzendkosten te betalen en ga je in mijn verzamelbestelling mee.