Deze kaart is geinspireerd door Sketch #386 van Freshly made sketches en gebruikt een aantal Sale-a-Bration artikelen.

Sketches zijn een ideaal hulpmiddel om alvast een layout te zoeken die me aanstaat. Meestal komen daarna mijn creatieve kriebels en weet ik welke kaart ik wil gaan maken.

Het designpapier van de kaart is uit de Sale-a-Bration folder en heet Peaceful Prints.

Ik pakte twee designs en sneed deze eerst beide op 10 cm bij 14.3 cm. Op het groene vel maakt ik met het sneeuwvlokjes stencil uit de Adorning designs decorative masks en embossing pasta nog wat extra sneeuwvlokken. Toen dit droog was kon ik een punt snijden uit dat papier. Ik vond dat er nog een betere scheiding nodig was tussen beide designs en dus heb ik er nog een stukje Garden Green kaartkarton achter geplakt.

Het rood gestreepte design plakte ik rechtstreeks op mijn Extra Stevig Basic White kaartbasis en het groene design plakte ik met stroken Foam Adhesive Sheets.

Met de Layering Circles dies stanste ik twee cirkels uit Cherry Cobbler en Sahara Sand kaartkarton. Beide kleuren komen voor in het gestreepte design.

Met de So many snowflakes dies stanste ik vervolgens nog een sneeuwvlok uit het Be Dazzling Designpapier, nog een Sale-a-Bration artikel.

Als tekst besloot ik het woordje Kerstpost uit de Fantastische Feestdagen stempelset te stempelen op een restje Basic White kaartkarton met Cherry Cobbler inkt.