Op 16 september is Stampin’ Up!’s Dag van de liefdadigheid en daar wilden wij als Team Prulleke ook wat aan doen.

In de jaarcatalogus staat de stempelset Strong of Heart. Als je deze set bestelt, krijg je liefdevolle, bemoedigende boodschappen en motieven die perfect zijn om kaarten mee te maken. Hij bezorgt je ook die warme gevoelens die je krijgt als je iets goeds doet. Omdat Stampin’ Up! iets terug wil doen voor de gemeenschap, doneren zij voor elke verkochte stempelset Strong of Heart 3,00 € ten behoeve van hartgezondheid. 

De Stampin’ Up Day of Service staat dit jaar in het teken van een gezond hart, net als bovenstaande opbrengstactie met de stempelset Strong of Heart. 

Stampin’ Up! nodigt alle demonstrators dan ook hartelijk uit om samen met hen het verschil te maken! Je kunt op allerlei manieren meedoen en iets betekenen voor je lokale gemeenschap. Je kunt je inzetten voor een plaatselijk goed doel dat jij een warm hart toedraagt, of je doet met hen mee met bewustmaking en bevorderende activiteiten voor een gezond hart. 

Als Team Prulleke vonden we dat we op deze uitnodiging in moesten gaan en hebben als goed doel “Het magische draadje” gekozen. Zij maken belangeloos en gratis pruiken voor kinderen die door chemo hun haren zijn verloren. Of pruiken voor kinderen die aan de ziekte Alopecia Areata lijden waardoor ze kaal worden. En zo zijn er nog een aantal andere ziektes waarbij kinderen getroost kunnen worden door een knuffel of een kaartje. Een mede-Prulleke haakt al langer knuffels voor deze organisatie.

We gaan zo veel mogelijk kaartjes proberen te maken die we daarna zullen doneren aan Het magische draadje. Wil jij ook meedoen, zorg dan dat ik voor die datum jouw inzending gekregen heb. Ik hou jullie op de hoogte van ons eindresultaat!