Echte post is veel leuker! En dus laat ik in deze post mijn kaarten zien die ik op mijn verjaardag ontvangen heb.

Ik heb op mijn verjaardag ontzettend veel Whatsapp en Facebook berichtjes gehad om me te feliciteren. Vooral omdat die de hele dag door binnen kwamen voelde die dag heel feestelijk. Maar toen de postbode een stapeltje enveloppes door de brievenbus gooide, gaf dat toch een speciaal gevoel!

De meeste kaarten die ik kreeg waren niet zelfgemaakt. En dat is niet erg, want het blijft echte post. Een van de kaarten kwam zelfs als een pakketje omdat er ook nog een doosje chocolaatjes bij zat. Super lief!

De zelfgemaakte kaartjes blijven echter het meest speciaal. Ze komen van personen die niet alleen de moeite hebben genomen om mij fysiek een kaartje te sturen, maar ook nog eens tijd hebben besteed om het kaartje te maken.

En dat is de reden waarom ik graag kaarten maak en stuur. Ik waardeer het heel erg als ik echte post krijg (behalve die blauwe brief van de belastingdienst). En ik hoop dat ontvangers van mijn post datzelfde gevoel krijgen als ze mijn envelop openen.

Wil je ook zelf kaarten maken? Dat is echt niet moeilijk! Neem contact met me op en ik vertel je graag hoe ik je op weg kan helpen!

Photo by NeONBRAND on Unsplash