De Lovely you stempelset is al een paar jaar in de jaarcatalogus en heel geschikt voor beginnende stempelaars.

Deze stempelset heeft meerdere spreuken en de bloemen en blaadjes in de set zijn heel geschikt om achtergronden mee te stempelen.

In dit geval koos ik ervoor om de bloemen en blaadjes in 1 kleur te stempelen : Blackberry Bliss. Dat is ook de kleur van de kaartbasis.

Ik heb de Basic White mat eerst met een blending brush en Crushed Curry inkt van een soort van ombre effect voorzien vanaf rechts. De meeste inkt zit dus helemaal rechts en toen de blending brush al wat ‘leger’ was ben ik meer naar links gegaan zodat je het verloop naar wit krijgt.

Daarna heb ik de bloemen en blaadjes pas gestempeld zodat ze tijdens het blenden niet uit zouden lopen.

De tekst heb ik met Blackberry Bliss inkt gestempeld op een 3/4″ strookje Basic White. Deze past daarmee perfect in de Lovely Labels Pick-a-Punch. Het Crushed Curry bloemetje heb ik daarna pas gestempeld zodat het precies in het randje zou passen.

Ik heb ook nog een 1″ strookje Old Olive gesneden en met de andere kant van de Lovely Labels Pick-a-Punch geponst. Deze twee strookjes heb ik op elkaar gelijmd en daarna met dimensionals op de kaart bevestigd

.