Toen Forever Fern/Natuurlijk voor Altijd vorig jaar nieuw in de jaarcatalogus kwam was ik er meteen verliefd op. Toch maakte ik er nog niet veel kaarten mee.

Daar moest verandering in komen! Op Pinterest vond ik een foto van Anja Pfannstiel die een kaart maakte met deze stempelset in combinatie met het Forever Fern DSP wat vorig jaar te koop was.

Ik besloot om het Beauty of the Earth DSP te gebruiken. Hierin zit een patroon waarbij de blaadjes redelijk overeenkomen met de stempels uit Natuurlijk voor Altijd.

De kaartbasis is van Extra Stevig Basic White kaartkarton. Hierop plakte ik een stukje van het DSP.

Vervolgens pakte ik een stuk Basic White kaartkarton en sneed er een driehoek uit. Op de snijranden deed ik een strookje Night of Navy kaartkarton. Ik stempelde er een tekst op uit Flowers of Friendship in Mossy Meadow inkt. Daarna plakte ik de twee paneeltjes met dimensionals op de kaart.

Op een nieuw stukje Basic White kaartkarton stempelde ik met Misty Moonlight en Mossy Meadow inkt de bladeren. Deze stanste ik met de bijbehorende Forever Flourishing Dies uit. Ook stanste ik een wit gebladerte uit.

Ik plakte de blaadjes op met lijm en strikte een touwtje uit de You are my Anchor kaartkit. Dit strikje plakte ik met een gluedot op de kaart. Tot slot gebruikte ik nog 3 klassieke strass-steentjes voor de nodige bling.

Ik ben erg tevreden over dit eindresultaat! Wat vind jij ervan?