Stukjes die je over houdt nadat je klaar bent met het maken van een kaart zijn ideaal om nog een kaart mee te maken.

Van wat restjes kaartkarton in de kleuren Very Vanilla, Mint Macaron, Early Espresso, Crumb Cake en Cajun Craze maakte ik strookjes. Deze heb ik daarna vrij willekeurig opgeplakt op een stuk Very Vanilla kaartkarton. Nadat alle strookjes opgeplakt waren heb ik het weer netjes rechthoekig gesneden en opgeplakt op de kaartbasis van Thick Very Vanilla kaartkarton.

De tekst en nijlpaard komen uit de Stempelset Hippo Happiness. Het nijlpaard is een 3-step-stempel. Dit betekent dat er 3 stempels zijn die over elkaar heen gestempeld moeten worden waardoor je het nijlpaard hebt. Ik heb het nijlpaard en de tekst daarna uitgestanst met een stans uit de Hippo & Friends stansen. Hier zitten naast stansen om een groot aantal stempels uit Hippo Happiness uit te stansen ook nog een aantal hele leuke labels.

Hippo Happiness
Hippo & Friends dies