In mijn volgende kaartje wilde ik graag de Plenty of Patterns decorative masks gebruiken. Samen met Prulleke’s kleurcombinatie challenge werd het dit kleine kaartje.

Het Basic White paneeltje is 7.5cm bij 7.5 cm waardoor een van de 4 ontwerpen van de stencils er precies op pastte. Ik heb de stencil even vastgezet met wat tape en daarna heb ik de verschillende vakjes ingekleurd met mijn Stampin’Write markers in de kleuren Soft Suede, Night of Navy, Crushed Curry en Mint Macaron.

Ik vond het eindresultaat een beetje stijfjes en dus heb ik het paneeltje daarna nat gespoten met water waardoor de kleuren wat vervaagden en uitliepen. Ik heb de randjes van het paneeltje wat omgekruld en daarna op een mat van Soft Suede en Crushed Curry op een kaartbasis geplakt van 9 x 18 cm (gerild op 9 cm). Tot slot heb ik met Mint Macaron een tekst uit de Pluk de Dag stempelset gestempeld op wat Basic White kaartkarton en net als wat Night of Navy kaartkarton uitgeponst met de Double Oval Punch.