Nog een paar dagen en hij is te bestellen : De nieuwe Paper Pumpkin kaartkit. Of volgens de officiele naam : de Hope Box Paper Pumpkin kit.

In de box vind je een stempelset exclusief voor deze box, een klein stempelkussentje, papier en andere materialen (kaartbasis, bling, laser gesneden onderdelen) om 9 kaarten te maken, 9 bijpassende enveloppes, extra elementen om je Hope Box te decoreren en lijm. Het enige wat je nog erbij moet kopen is een stempelblok (als je die nog niet hebt).

De Paper Pumpkin doos waarin de spulletjes komen is normaal gesproken al leuk om te bewaren, maar deze wordt dus extra speciaal. Hij is ontworpen zodat je hem in een Hope Box kunt veranderen.. Een doos waarin je al je gekoesterde hebbedingetjes kunt stoppen waarmee je hoop in je eigen leven of dat van anderen kunt geven.

De kit gaat 26 euro kosten en is vanaf 11 oktober via mij te bestellen.

Update van Stampin’ Up! :

DE HOPE BOX HEEFT VERTRAGING

Vanwege de aanhoudende en onvoorspelbare wereldwijde transportproblemen is de Paper Pumpkin-set Hope Box helaas niet zoals gepland vanaf 11 oktober verkrijgbaar in Europa en het Stille Oceaangebied. We weten hoe graag jullie de set willen hebben, dus we hebben besloten om de set in elke verkoopregio uit te brengen zodra hij daar beschikbaar is. Dat betekent dat de Hope Box in Europa en in het Stille Oceaangebied op een ander moment in de verkoop gaat.

Als er zich geen onvoorziene omstandigheden voordoen, zal de set vanaf eind oktober of eventueel begin november in Europa verkrijgbaar zijn.