Eerder kondigde ik deze Paper Pumpkin Set al aan. Inmiddels heb ik hem binnen en dit zijn de kaartjes die ik maakte.

Deze set is net als de andere kaartmaaksets een bijna volledige set aan spulletjes om in dit geval 3 x 3 kaarten te maken. Ik schrijf bijna, want het enige dat ontbreekt is een stempelblok om de stempels op te plakken voordat je gaat stempelen. In de VS kun je Paper Pumpkin in een abonnementsvorm bestellen zodat je periodiek een nieuwe Paper Pumpkin doos toegestuurd krijgt. Er wordt dus vanuit gegaan dat je zo’n stempelblok al in huis hebt.

Dus als je nog helemaal niks in huis hebt, dan raad ik je zeker deze set aan want hij is prachtig en zeker niet moeilijk om te maken. Maar dan raad ik je aan om ook nog Clear Block D (item 118485) aan te schaffen.

In de doos met spulletjes zit ook een handleiding, dus ik ga je niet vertellen hoe ik de kaartjes gemaakt heb. Ik ga ze nog een keer in detail laten zien!

Als ik alle kaartjes gemaakt heb, dan heb ik waarschijnlijk nog wel wat dingetjes over. En natuurlijk de stempelset! Daar ga ik binnenkort eens heel goed naar kijken om te zien welke andere kaarten ik nog zou kunnen maken. Houd deze site dus in de gaten.