Iedere woensdag heeft mijn upline Leonie een Facebook Live en eens per maand is dat een Tic-Tac-Toe challenge. Dit zijn de kaartjes die ik maakte.

Hier links zie je het speelbord van deze maand. Allebei mijn kaartjes zijn gemaakt op basis van Inkleuren – Sale-a-Bration artikel – Herfst. Bij mijn tweede kaartje voldeed ik vervolgens ook nog aan Pons – Sale-a-Bration artikel – Scheuren.

De kaartjes gebruiken allebei een kaartbasis van Crushed Curry. En beide kaartjes gebruiken een strookje Beautifully Penned DSP wat nog deze maand gratis te krijgen is als Sale-a-Bration artikel. Deze strookjes DSP heb ik ingekleurd met sponge daubers en de inktkleuren Old Olive, Cajun Craze, Crushed Curry en Pumpkin Pie.

Voor het linkerkaartje gebruikte ik daarnaast nog een smal strookje Early Espresso kaartkarton. Daar plakte ik het strookje DSP op wat ik daarna op een stuk Basic White kaartkarton plakte. Op dat stukje had ik vlak daarvoor al de drie blaadjes gestempeld. Ik heb hiervoor met de sponge daubers en bovenstaande inktkleuren (en Early Espresso) de stempel gekleurd uit Time of Giving. Als je vervolgens stempelt dan geeft dat een heel leuk bont effect alsof de blaadjes al aan het verkleuren zijn.

Ik vond dat de kaart daarna nog wat nodig had, maar ik wist niet zo goed wat. Gelukkig kan ik altijd vertrouwen op de ideetjes van Team Prulleke. Ik stuurde een foto via Whatsapp naar het team en binnen 5 minuten kwam er een suggestie terug. Fijn toch!! Ik koos uiteindelijk voor de spreuk uit Natuurlijk voor Altijd en deze heb ik met Versamark inkt gestempeld en goud embossed op een stukje Cajun Craze. Door de postzegelpons twee keer te gebruiken kreeg ik een vierkante postzegel. Deze plakte ik met dimensionals op de kaart.
Om het goud uit de tekst terug te laten komen gebruikte ik Gilded Gems.

Voor de tweede kaart plakte ik het strookje DSP op een wat groter stuk Old Olive kaartkarton. Daarna kon ik beide randjes afscheuren. In de voorkant van de kaart ponste ik met de postzegelpons een venster. Daarna stempelde ik de tekst uit Natuurlijk voor Altijd met Old Olive inkt door het venster op de achterkant van de kaart.

Om de voorkant nog wat te versieren stanste ik uit restjes Old Olive, Cajun Craze en Pumpkin pie kaartkarton blaadjes. De stans zit bij de Giving Gifts dies die hoort bij de Time of Giving stempelset. Ik plakte de blaadjes zowel aan de voorkant als aan de binnenkant van de kaart op. Tot slot plakte ik ook hier nog wat Gilded Gems.

Op de foto links zie je de binnenkant van mijn tweede kaart. Ik vind het een erg leuk effect!