Je hebt nog 1 week (tot 30 sep 2021) om de stempelset te krijgen waarmee ik deze kaarten maakte!

De stempelset waar ik het over heb is de Textures & Frames stempelset. Ik heb al eerder kaarten laten zien met deze set want hij is zo leuk! Jenny McCormac (een Stampin’ Up! Demonstratrice) liet laatst zien hoe ze kaarsjes had gemaakt met de set en dat vond ik zo leuk dat ik haar kaart nagemaakt heb. Ik heb wel iets andere kleuren gebruikt zodat de kaarten wat mij betreft ook heel geschikt zijn om naar mannen te sturen.

De kaartbasis is voor beide kaarten Extra Stevig Basic White kaartkarton. Op de ene kaart zit daarop een mat Bermuda Bay en bij de andere Granny Apple Green. Daarbovenop zit een paneeltje Basic White kaartkarton waarbij ik dus de Textures & Frames stempelset heb gebruikt. Bij de ene kaart waren dat de smalle streepjes en de spetters, bij de andere kaart is het de wat bredere streep. Voor beide kaarten gebruikte ik trouwens dezelfde inkten: Granny Apple Green, Bermuda Bay, Misty Moonlight en Bumblebee.

De tekst komt uit de Sweet Ice Cream stempelset en deze heb ik met Bermuda Bay inkt gestempeld.

Met welke kleuren zou jij deze kaarten maken?