Deze twee kaartjes zijn gelijk behalve de gouden aderen. Welke vind jij mooier?

De inktvlekken onderaan de kaart maakte ik met een stempel uit de Paper Pumpkin Expressions in Color. Ik maakte de kleurovergang door onderaan te beginnen met Fresh Freesia inkt en daarna een afgestempelde Polished Pink aan de bovenkant doorheen te stempelen en tot slot de ‘eerste generatie’ afdruk Polished Pink daar weer op.

Met embossing poeder
Met Gilded Leafing

De Happy Birthday komt uit de Biggest Wish stempelset en is met dezelfde twee kleuren inkt gestempeld. Beide kaarten hebben een kaartbasis van Polished Pink en een mat van Gold Foil. Het enige verschil zijn de aderen door de inktvlek.

Bij de linkerkant heb ik een heel dun laagje lijm aangebracht. Als de lijm opdroogt blijft hij plakkerig en daardoor kon ik het Gilded Leafing erop plakken. Aan de rechterkant heb ik met een Versamark pen (niet van Stampin’ Up!) de aderen getekend en daarna heat embossed met gouden embossingpoeder.

Welke afwerking vind jij mooier? Gilded leafing of embossingpoeder?