De Painted Poppies stempelset is al een aantal jaar in de jaarcatalogus. Dat betekent niet dat hij niet mooi is!

Eigenlijk zou ik deze set vaker uit mijn rek moeten pakken want de stempelset met bijbehorende stansen zijn zo veelzijdig! Bloemen in detail en in een groepje. Abstracte vormen erbij om de bloemen ‘artistiek’ te kleuren en de stansen hebben prachtige labels!

Dit keer heb ik de stempelset gebruikt om de achtergrond te stempelen. Ik heb een stuk Basic White eerst 1.5 cm rondom afgeplakt met Post-It tape en daarna met de grote ‘stipjes’ met Old Olive inkt telkens eerst afgestempeld voordat ik op het stuk Basic White stempelde. Hierdoor kreeg ik een basis van lichtgroene stempels met een mooie witte rand. Daarna heb ik de tape weggehaald en met de volle Old Olive nog eens eroverheen gestempeld waarbij ik wel iets buiten de randjes ging. Op deze manier krijg je een mooie twee kleurige achtergrond met maar 1 kleur inkt die heel speels aandoet.

Ik maakte een tag die ik met de Delightful Tag Topper Punch had uitgeponst uit Basic White kaartkarton. Hierop stempelde ik de bloem met steeltjes en een blad in Evening Evergreen inkt en deze kleurde ik daarna met een Old Olive Stampin’ Write marker. De grote rode klaproos is met Memento inkt gestempeld op Poppy Parade kaartkarton en deze heb ik ingekleurd met een Poppy Parade Stampin’ Write marker. Ik deed een stukje Evening Evergreen Chevron Weave Ribbon door het gaatje en maakte het lint vast met wat Old Olive Linen Thread. Dit is helaas niet meer in de huidige catalogus maar ik vond het zo mooi bij de kaart passen…

Het label komt uit de Painted Label Dies en heb ik uit Evening Evergreen gestanst. De tekst komt uit Penguin Place en heb ik met Basic White inkt erop gestempeld.

De tag en label plakte ik met dimensionals op de Basic White achtergrond en deze plakte ik weer op een kaartbasis van Poppy Parade.