In plaats van boterhammen eet ik ook graag een couscous salade als lunch. Lekker met komkommer, tomaat, vijgen en geitenkaas.

De kleuren uit de salade inspireerde mij tot deze hele vlugge kerstkaart.

De kaartbasis is een half A4’tje Poppy Parade kaartkarton. Normaal gesproken zou je een stuk van 14.8 x 21 cm rillen op 10.5 cm maar ik rilde hem op 7.4 cm de andere kant op waardoor ik deze smalle kaart kreeg.

Daarop (en ook in de kaart) heb ik een stuk Basic White gedaan van 6.9 cm x 20.5 cm. Op de voorkant stempelde ik met Poppy Parade inkt de tekst uit de Perfectly Plaid stempelset.

Met de Pine Tree punch ponste ik 5 kerstbomen uit Soft Suede, 3 toppen van kerstbomen uit Garden Green en 2 toppen uit Soft Seafoam. De toppen kon ik daarna op de Soft Suede bomen plakken en daarna met lijm/dimensionals op de kaart. Om de kaart wat bling te geven heb ik klassieke strass steentjes rond de tekst geplakt.

Deze kerstkaart is heel gemakkelijk te maken en ook leuk om samen met kinderen te doen. En door de vorm is hij toch heel bijzonder.