Tijdens de laatste Sale-a-Bration kon je het superleuke Pinguin Playmates gratis bij je bestelling krijgen. Van 1 van die vellen maakte ik een One Sheet Wonder.

Ik besloot het gestreepte design van 30.5 x 30.5 centimeter te versnijden tot het schema wat je hier boven ziet. Daarmee kun je 9 kaarten maken. Daarna heb ik alle kaarten versierd met tags en labels uit de Tailor Made Tags Dies, Seasonal Labels Dies en Tasteful Labels Dies. Daarop stempelde of ponste ik pinguins en tekst met de stempelsets Penguin Place en Pinguinpret (dezelfde stempelset maar in engels en nederlands) en de Penguin Builder Punch.

Het leuke aan een One Sheet Wonder is dat je eigenlijk heel vrij bent in de versiering van je kaart. Sterker nog… zelfs hoe je besluit het gesneden designpapier op je kaart te gebruiken kun je zelf bepalen. Zo besloot ik het stukje H nog een keer diagonaal door te snijden.

Naast Extra Stevig Basic White kaartkarton gebruikte ik ook nog gewoon Basic White en de kleuren die ook in het design papier voorkomen : Basic Black, Calypso Coral, Fresh Freesia, Just Jade, Misty Moonlight en Soft Seafoam. In diezelfde kleuren heb ik ook de inkt gebruikt.

Kaart A, B1, B2.
Kaart C, D, E.
Kaart F, G, H