Afgelopen woensdag hield Leonie ’s avonds haar Facebook Live waarin ze een TicTacToe challenge had.

Ik heb voor mijn kaart gekozen voor de middelste lijn van boven naar beneden : Regenboog, Embossing, Geen DSP.

De Spiral Dye achtergrond stempel is heel geschikt om een focus punt te zijn van je kaart waardoor je geen DSP nodig hebt. Om te voldoen aan het puntje Regenboog heb ik met Sponge Daubers de verschillende kleuren inkt op de stempel aangebracht en na iedere aangebrachte kleur heb ik gestempeld op mijn stuk Basic White kaartkarton. Dat kan ik natuurlijk nooit recht blijven doen zonder de Stamparatus: de stempeltool van Stampin’ Up!.

De kleuren die ik koos zijn : Gorgeous Grape, Bermuda Bay, Granny Apple Green, Daffodil Delight, Mango Melody en Melon Mambo. Nadat ik alle kleuren op papier had, heb ik het papier 180 graden gedraaid en heb ik het hele proces nog een keer herhaald.

Met de stempelset Create with Friends heb ik de tekst Love You gestempeld in Versamark inkt en Memento zwarte inkt. De versamark heb ik daarna nog bestrooid met zilveren embossingpoeder en dat heb ik met mijn heattool verhit zodat ik Love in zilver kreeg.

Ik sneed het Basic White paneel daarna op maat, ik plakte er een Basic Black mat onder en ik plakte het geheel daarna op de basiskaart van Extra stevig Basic White kaartkarton. De matzwarte puntjes maakten de kaart af.

Afgelopen woensdag was ik trouwens ook 9 jaar samen met mijn vriend Peter. Dus rara… wie heeft deze kaart inmiddels al gekregen? 😉