In de koopjeshoek vind je een superleuke kit waarmee je 30 labels kunt maken! Maar je kunt er ook kaarten mee maken!

Ik heb de set zelf niet dus ik kon er zelf niet mee aan de slag, maar op Pinterest vind je behoorlijk veel leuke voorbeelden. De voorbeelden die ik in deze post zet zijn allemaal van Carolyn King. Aan de linkerkant zie je de tags die ze met de set heeft gemaakt. Maar zonder al te veel aanpassingen kun je ze ook heel gemakkelijk op een kaart verwerken!

De set is behoorlijk compleet, je krijgt al het materiaal om 30 labels te maken, een stempelsetje met een stempelblok en Poppy Parade inkt. Verder zit er nog Shaded Spruce touw in en dimensionals/lijmpuntjes om alle labels in elkaar te kunnen plakken. Met wat extra kaartkarton, goud folie en lijm maak je dus in een handomdraai deze fantastische kaarten. En voor deze prijs ken je hem eigenlijk niet laten liggen!