Ik vind dat kerstkaarten veel bling mogen hebben.. Nou dat heeft deze!

De kaart is ontstaan omdat ik met het Ever Eden Cotton Paper wilde spelen. Ik besloot om een stuk van 12.5 bij 17.9 cm af te snijden. Het cotton paper heb ik daarna eerst tot een propje gefrommeld, weer open gevouwen en daarna op een stuk Basic White van 9 bij 13.3 cm geplakt. Daardoor komen er allerlei kreukels in het papier die zorgen voor de dimensie op de kaart.

Daarna bedacht ik wat ik nu met dat paneeltje wilde doen. Ik pakte het Be Dazzling DSP erbij wat dit najaar gratis te krijgen was tijdens Sale-a-Bration. Als basiskaart koos ik voor Evening Evergreen kaartkarton.

Toen moest ik bedenken wat ik erbovenop wilde doen. Dat werden de kerstbomen die ik uitponste met de Pine Tree Punch. Ik besloot dat ik een ’tekststrookje’ wilde maken van een van de stansen uit Eden Dies. En daarna moest ik nog op zoek naar een kerstwens die daarin pastte. En die tekst vond ik in de Time of Giving stempelset. Omdat inkt op het donkergroen niet makkelijk leesbaar is besloot ik de tekst ook nog te embossen met zilver embossing poeder.

De Evening Evergreen kerstboom vond ik daarna maar saai.. En dus kreeg deze nog een laagje Wink of Stella.

Nou.. als dit geen ‘shiny’ kaartje is!