Inmiddels heb ik een hele verzameling stempelsets van Stampin’ Up! waarvan ik sommige al lange tijd niet meer gebruikt heb.

Nu kan ik ze natuurlijk in een doos stoppen en onder mijn bureau schuiven, maar dat is eigenlijk vreselijk zonde. Want de stempels zijn kwalitatief nog heel erg goed en kunnen nog zeker lange tijd mee om kaarten mee te maken. Als je niet zozeer het nieuwste van het nieuwste wilt hebben en je vindt het niet erg dat de stempels verkleurd zijn door het vele gebruik, dan is het leuk om te weten dat de prijs van die stempels natuurlijk ook erg gunstig is.

Ga eens een kijkje nemen in mijn winkel. Daar vind je een hele lijst aan retired producten. Dat betekent dat ze niet meer in het huidige assortiment zitten (sommige al jaaaaaren niet meer). Het kan zomaar zijn dat jij een stempelset ziet waar jij nog graag mee aan de slag gaat.

Voeg ze toe aan je winkelmandje en reken je mandje af. Dat afrekenen betekent in mijn geval trouwens nog niet dat je moet betalen, maar daarmee heb je de artikelen alvast gereserveerd. Ik neem contact met je op om af te spreken of je de bestelling komt halen of dat ik deze moet opsturen. Afhankelijk van je keuze komen er dan nog verzendkosten bij en daarna stuur ik je een betaalverzoek. Na je betaling pak ik je bestelling met weemoed in en neem afscheid van mijn oude stempelsets …