De Lovely You stempelset is een hele leuke set om kleurige achtergronden mee te maken met een bijbehorende tekst.

Twee maanden geleden liet ik een kaart zien waarbij ik de achtergrond wat eenvoudiger van kleur had gehouden maar deze keer heb ik alle In Colors van 2021-2023 gepakt en heb ze semi-willekeurig door elkaar gestempeld op Basic White. Daarachter zit een stuk Basic Black kaartkarton wat ik 3 mm groter sneed zodat er een heel klein randje zichtbaar is. De kaartbasis is Polished Pink net zoals het strookje waar de tekst op staat.

Deze tekst heb ik gestempeld in Memento zwarte inkt. Ook heb ik een strookje Basic Black kaartkarton gepakt. Beide strookjes heb ik met de Lovely Labels Pick-a-Punch van een randje voorzien.

Om het zwart nog een keer terug te laten komen heb ik de kaart daarna voorzien van matzwarte puntjes.