Dit bedanktkaartje laat een sneak peek zien van een stempelset die in de voorjaarscatalogus komt : Amazing Silhouettes.

De kaartbasis is van Evening Evergreen kaartkarton. De mat van Basic White kaartkarton heb ik met een penseel en Pale Papaya, Fresh Freesia en Polished Pink inkt bespetterd. Ook heb ik er met Evening Evergreen inkt de kleine Thank you op gestempeld uit de Love of Leaves stempelset. Daarna heb ik er een stukje Pattern Party DSP op geplakt waar ik een randje afgescheurd heb. Om dit geheel deed ik Frayed Ribbon wat ook in de nieuwe voorjaarscatalogus komt. Ik maakte het lint aan de achterkant van het paneel vast met wat plakband en ik plakte het daarna op de kaartbasis.

Het grote groene label begon als een stuk Basic White kaartkarton. Met blending brushes en Pale Papaya, Fresh Freesia en Polished Pink inkt maakte ik daar een gevlekte achtergrond op. Toen deze goed droog was (test het eerst even met wat embossingpoeder .. dit moet meteen weer van je kaart vallen) heb ik de vlinder uit Amazing Silhouettes over de vlekken gestempeld met Versamark inkt en daarna Clear embossingpoeder eroverheen gestrooid. Dit heb ik met een heatgun gesmolten. Daarmee had ik de gevlekte achtergrond beschermd tegen meer inkt. Daarna ben ik met een blending Brush en Evening Evergreen inkt verder gegaan. Toen ik het donker genoeg vond heb ik met wat druppels water overoverheen gespetterd zodat je wat lichtere vlekken krijgt. Toen dit droog was heb ik met een droge doek de inkt van de clear embossingpoeder gewreven en daarmee kwamen de heldere kleuren weer tevoorschijn.

Bovenstaande techniek heet de Josephs Coat techniek.

Met de grootste stans uit de Tailor Made Tags dies maakte ik vervolgens een tag. Ook hier deed ik het nieuwe Frayed Ribbon doorheen maar het lint vind ik te dik om te strikken. Daarom besloot ik de tag vast te maken met een stukje zwart-wit bakerstwine (onderdeel van Playful Pets trim). Ik heb de andere kant van de tag toch maar even vastgezet met wat dimensionals en daarmee was deze kaart af.

Iedereen die in december bij mij een bestelling doet krijgt van mij deze kaart. Wil jij de kaart ook hebben dan heb je nog maar heel even de tijd!