Mijn deelname aan het Global Design Project Theme challenge van deze week is deze kaart. Het thema is: Celebration!

Eigenlijk is de kaart helemaal niet zo moeilijk. Je neemt een kaart basis van Extra Stevig Basic White kaartkarton. Daarop zit een mat van Pumpkin Pie kaartkarton. En daarop zit weer een paneel Basic White kaartkarton.

Dat paneel heb ik eerst bestempeld met Mango Melody en Pumpkin Pie inkt met de stempelset Create with Friends.

Ik sneed ook wat strookjes af van enkele designs van het Sunshine & Rainbows DSP. Dat DSP is vanaf 4 januari gratis (!!) te krijgen bij een bestelling van 60 euro of meer. Ik knipte aan de bovenkant van de strookjes willekeurig een schuiner kantje en plakte ze op de kaart waardoor het kaarsjes lijken.

Het vuur komt door de Rhinestone Basic Jewels te plakken en met een Mango Melody Stampin’ Write marker wat stralen te ‘stippen’.

Een supervrolijk kaartje en heel snel te maken!