Het is jullie waarschijnlijk al opgevallen dat ik een nieuw logo heb en het uiterlijk van Inkycards.nl wat gewijzigd is.

De reden waarom ik dit gedaan heb is omdat ik een meer persoonlijk logo wilde hebben. In de uitleg waarom deze site InkyCards heet staat dat ik op de lagere school vaak Inky (de inktvis) werd genoemd. Maar Inky betekent ook ‘bevat veel inkt’. Ik ben aan het schetsen gegaan voor een nieuw logo en ik bedacht een inktvis die bestaat uit allerlei inktvlekken.

De achtergrond van de site is een van de patronen uit het In Good Taste DSP. Ik vond de dikke verf-streken wel passen bij mijn nieuwe uiterlijk van de site. In dit papier zit ook de kleur Night of Navy. En dat was dan weer de basis voor het kleurgebruik op de site.

Om het uiterlijk van mijn site wat minder ‘chaotisch’ te maken zal ik in 2022 al mijn blogposts zoveel mogelijk met deze achtergrond, deze kleurstelling en deze lettertypes schrijven.
In diezelfde stijl ga ik ook mijn posts op Instagram en Facebook maken (volg je me daar al?) waardoor het allemaal wat herkenbaarder wordt.

Ik vind het een hele vooruitgang. Wat vind jij? Laat het weten in een reactie onder dit bericht.