Deze kaart is gemaakt met een aantal producten die bijna met ‘pensioen’ gaan : Adorning Designs Decorative Masks en Time of Giving.

Ik heb geprobeerd om de kaart vrij eenvoudig te houden. Ik heb op een stukje Basic White kaartkarton een van de stencils geplaatst uit de Adorning Designs Decorative Masks. Met een blending brush en Mossy Meadow inkt heb ik daarna een deel van mijn kaartkarton gekleurd.

Met diezelfde inkt heb ik uit de stempelset Time of Giving de stipjes en blaadjes gestempeld. Tot slot stempelde ik met Mossy Meadow inkt twee woorden uit de Create with Friends stempelset de tekst Love you. De tekst Love heb ik eerst afgestempeld waardoor ik een iets lichtere kleur groen kreeg. De stempelset Create with Friends is trouwens een product uit de jaarcatalogus en deze blijft in ieder geval nog een paar maanden.

Daarna hoefde ik alleen nog maar een kaartbasis te snijden van Extra Stevig Basic White kaartkarton en een mat Mossy Meadow kaartkarton en alles op elkaar plakken.

Soms heb je gewoon niet meer nodig!