Dit keer combineerde ik de sketch van Freshly Made Sketches met de kleurenchallenge van het Global Design Project.

Aan de linkerkant zie je de sketch van Freshly Made Sketches en aan de rechterkant de kleuren die in het Global Design Project gekozen zijn.

De horizontale strook in de sketch kun je op allerlei manieren interpreteren. Waarschijnlijk is de meest logische variant om een strookje papier te gebruiken. Ik besloot om juist niets daar te stempelen waardoor je automatisch een ‘strook’ krijgt. Met wat Post-it tape plakte ik een paneel Basic White kaartkarton af. Daarna kon ik met de Sentimental Swirl stempelset de verschillende kronkels gaan stempelen in de kleuren uit de GDP challenge.

Ik vond de overgang naar het afgeplakte deel nog niet groot genoeg. Dus pakte ik een blending brush en accentueerde de overgang met wat Magenta Madness inkt. Daarmee was dit paneel af en ik plakte het op een Misty Moonlight kaartbasis.

Als hoofdelement stanste ik twee zeshoeken met de Beautiful Shapes Dies uit Magenta Madness en Basic White kaartkarton. Dit zijn echt mijn meest favoriete stansen van dit moment. Ook stanste ik uit Mango Melody nog een klein zeshoekje. Op de Basic White zeshoek stempelde ik de vlinder uit de Amazing Silhouettes stempelset in Magenta Madness. De For You tekst komt uit de Sentimental Swirls en deze stempelde ik met Misty Moonlight op het Mango Madness zeshoekje. Vervolgens plakte ik de witte zeshoek op de Magenta Madness zeshoek en dat geheel met dimensionals op de kaart. Ook het Mango Melody zeshoekje kreeg nog een dimensional.

Gebruik jij wel eens sites zoals Freshly Made sketches of Global Design Project voor inspiratie?