Met het Abstract Beauty DSP maak je heel vlug dit schattige kaartje.

Sommige kaartjes die ik op deze blog toon hebben best wel wat bewerkingen nodig. Tijdens Makkelijke Maandag probeer ik snelle en eenvoudige kaartjes te maken waar je niet een hele grote knutselvoorraad voor nodig hebt.

De kaartbasis is weer Extra Stevig Basic White kaartkarton. Dit keer heb ik uit een velletje print papier een mat gesneden van 10×14.3 cm. Daarna heb ik 1 velletje uit het Abstract Beauty DSP gepakt. Dit DSP is 10.2 x 15.2 cm dus je hoeft aan de breedte maar een snippertje af te snijden. Daarna heb ik het design papier in de lengte doormidden gesneden. De twee delen heb ik daarna op mijn printpapier geplakt zodat ik zeker wist dat de uiteindelijke maat precies op mijn kaartbasis zou passen. In het midden overlappen de twee stukjes zich, maar dat is niet zo erg. De overgang van het ene naar het andere design heb ik verborgen achter een stukje Gevlochten lint met goudaccenten in de kleur Just Jade. Het past perfect bij de Just Jade in het papier en de gouden stipjes. Het paneeltje heb ik daarna op de kaartbasis geplakt.

De spreuk heb ik daarna met Just Jade inkt gestempeld op een restje Basic White kaartkarton. De spreuk komt uit de Hello Beautiful stempelset. Deze heb ik daarna uitgeponst met de Double Oval punch en met dimensionals op de kaart geplakt.

En zo was het kaartje alweer klaar! Supersnel toch? Ow en mocht je het lint niet hebben? Een smal strookje bijpassend kaartkarton kan ook. En mocht je de pons niet hebben, dan gebruik je gewoon een andere pons of je snijdt een rechthoekje.

Deze stempelset is mijn Inky Bundel van deze maand en mocht je het nog niet doorhebben: deze bundel is echt mijn favoriet van de voorjaarscatalogus! Ben jij al om?