Dit bedanktkaartje is gemaakt met de Butterflies & Flowers Layering Decorative Masks. Hoeveel dimensie kun je suggereren met alleen inkt op papier?

Deze stencils (masks in het engels) kun je op je kaartkarton leggen en dan met blending brushes een laagje inkt aanbrengen. Vervolgens pak je een ander deel van de stencil, en gaat er met een andere kleur overheen. Op die manier krijg je de suggestie dat je diepte maakt in je afbeelding terwijl het nog steeds een platte afbeelding is.

En de mogelijkheden zijn enorm! Neem andere kleuren en je bloem wordt totaal anders. Kleur de verschillende bloemen anders in of plak 1 bloem af zodat je een enkele bloem inkleurt. En je hoeft geen blending brushes te hebben.. Je kunt ook met Stampin’ Write markers de omtrek tekenen en inkleuren..Of je drukt je stempelkussen op je stencil.

In dit product zitten niet alleen stencils om de bloemen en blaadjes te maken. Er zitten ook nog stencils in voor prachtige vlinders. En je hebt ook nog 3 stencils waarmee je een hele achtergrond kunt bewerken. Ik heb al eerder kaarten gemaakt met stencils en daarin kun je zien wat je allemaal ermee kunt doen.

En dit keer is het dus een bedankt kaartje geworden. Ik gebruikte de kleuren Fresh Freesia en Magenta Madness inkt voor de bloemen. De blaadjes zijn gedaan in Pear Pizzazz en Mossy Meadow inkt. Toen het stencil werk klaar was heb ik met een Basic Gray Stampin’ Write marker nog wat spetters aangebracht. Met Basic Gray inkt heb ik vervolgens de tekst gestempeld. Deze komt uit de stempelset Bedanken in Stijl.

Het paneel kon ik daarna op een mat van Magenta Madness kaartkarton plakken en het geheel ging op een kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton.

Wil jij ook zo’n kaartje van me hebben? Dan heb je nog een paar dagen de tijd om een bestellling bij me te plaatsen. Je krijgt dan een kaartje bij je bestelling.