Vanavond om 20:00 begon weer de wekelijkse Prulleke Facebook Live en het thema van deze week is Tic Tac Toe. En dit is mijn kaartje!

Deze keer koos ik de onderste horizontale rij: Paper Piecen, Regenboog en Pons. Dat schreeuwde namelijk om een kaartje met de Sunshine & Rainbows DSP, de Cloud Punch en de grote regenboog uit de Brilliant Rainbow Dies!

Mijn kaartbasis is weer van Extra Stevig Basic White kaartkarton. Uit een stuk Pool Party kaartkarton sneed ik een paneel waaruit ik de grote regenboog ponste. Datzelfde deed ik ook nog met 4 designs uit het Sunshine & Rainbows DSP. Daarmee kon ik gaan “Paper Piecen” : stukken papier ’terugleggen’ in een uitgestanste vorm. Achter mijn Pool Party paneeltje plakte ik een rest Basic White kaartkarton zodat ik daar mijn DSP strookjes op kon plakken. Ik vond dat mijn paneeltje nog een randje nodig had en dus drukte ik de randjes in mijn Bermuda Bay stempelkussen. Het paneel plakte ik daarna met stroken Foam Adhesive Sheet op mijn kaartbasis.

De wolken heb ik uit het DSP geponst met de Cloud Punch. De wolken in het papier die niet meer volledig waren heb ik op de randjes geplakt alsof het zo hoorde. Lekker zuinig 😀

Op een van de wolken stempelde ik de Happy birthday met Bermuda Bay inkt. Deze stempel komt uit de Days to remember set. Een van de wolken plakte ik met dimensionals op voor net nog wat meer dimensie.

En het allerleukste : ik heb van de 4 kleuren die ik in mijn regenboog had nog 3 strookjes per kleur over! Dus ik kan nog wel wat meer van deze kaartjes maken 🙂