Het Abstract Beauty DSP is gewoon prachtig! Daar hoef je niet veel aan toe te voegen.

Net als 2 weken geleden heb ik het Abstract Beauty DSP in de hoofdrol gezet. Het roze design heb ik gesneden op 8.1 x 10.6 cm. Daar stempelde ik met zwarte inkt de tekst Happy Birthday op. Deze stempel komt uit Artistically Inked. Ik vind het lettertype heel eenvoudig en daarom heel passend bij dit eenvoudige kaartontwerp.

Het zwart witte strookje uit het DSP is ook 8.1 cm breed en 1.5 cm hoog. Uit een stuk Basic Black kaartkarton sneed ik een paneel van 8.6 x 12.1 cm. Ik plakte het zwart witte strookje eerst op het zwarte paneel en daarna het roze bestempelde DSP er een klein beetje overheen. Vervolgens sneed ik aan de bovenkant een paar milimeter eraf zodat het zwart en roze precies even lang zijn. Het zwarte paneel is daarmee 11.8 cm hoog.

Vervolgens plakte ik het geheel met dimensie op de kaartbasis van Magenta Madness kaartkarton. Ik gebruikte hiervoor Foam adhesive strips, maar je kunt ook stroken foam adhesive sheets gebruiken of gewoon dimensionals. Door de vouw van de kaartbasis en het paneeltje beide op mijn bureau te laten leunen wist ik zeker dat het paneel precies aan de bovenkant van mijn kaart kwam.