De Focus Bundel van Stampin’ Up! voor deze maand is Grassy Grove. Deze bundel wil je echt hebben als je van natuur houdt!

Wat zit er in het Grassy Grove-productpakket? Nou, een heleboel mooie natuurmotieven waarmee je het hele jaar door kaarten kunt maken!
Met dit productpakket verveel je je niet snel! Je maakt er snel sierlijke kaarten mee met een natuurthema die zeker in de smaak zullen vallen; maak er bijvoorbeeld eentje met een hertje of een kleurrijke avondlucht die door de gestanste bomen te zien is. Deze stempels en stansen zijn perfect op elkaar afgestemd, zodat je er prachtige handgemaakte kaarten voor iedereen mee kunt creëren.

De motieven uit Grassy Grove passen ook prachtig bij boodschappen uit andere stempelsets én natuurlijk ook bij de wensen die in het productpakket zelf zitten. Dus door dit productpakket toe te voegen aan je verzameling, heb je opeens nog meer mogelijkheden met de stempels die je al had!
Dit mooie duo wil je echt niet missen: neem contact met me op voor meer informatie of om het Grassy Grove-productpakket te bestellen (je bespaart dan 10%).